29. November 2023

Tim Draper Heaps kiittää Bitcoin Cashia

Miljardööri ja pääomasijoittaja Tim Draper on kiittänyt bitcoin-käteistä äskettäin hankittuaan kolikon. Draper kiihdyttää käytön helppoutta ja ostaa sen lisäksi kannattajiaan tekemään samoin. Draperin hyväksyntä tulee, kun Bitcoin Profit -yhteisö kiinnittää haarukan, jonka on aloittanut Bitcoin ABC: n infrastruktuurirahoitusehdotus (IFP).

Silti meneillään olevista jaetuista raporteista huolimatta salaa tukeva miljardööri Tim Draper ylistää edelleen BCH: ta ja kiittää Roger Veriä „tästä innovaatiosta“

Vaikka Draperin twiitti ei tarjoa erityisiä syitä kiitokselle, näyttää siltä, ​​että hänen kommenttinsa on esitetty korkeiden verkkomaksujen ja muiden verkostojen tällä hetkellä vaivaavien hitaiden vahvistusaikojen yhteydessä .

Toistaiseksi bitcoin-käteiseen ( BCH ) ei näytä vaikuttavan nykyisillä Bitcoin ( BTC ) – ja Ethereum ( ETH ) -verkkojen haasteilla – kestämättömästi korkeat transaktiomaksut ja hitaammat vahvistusajat.

Juuri nämä ominaisuudet näyttävät edistävän BCH : n lisääntynyttä käyttöä salauksen ystävällisissä maissa, kuten Nigeriassa. BCH- maksut pysyvät alle 0,01 dollaria kerrallaan, kun bitcoin ja eetteri ovat molemmat 8 dollarin pohjoispuolella saman arvon tapahtumasta.

Tästä syystä jotkut salausalustat, kuten keltainen kortti, vaihtoalusta, jota nigerialaiset käyttävät salauksen bitcoinin muuntamiseen paikalliseksi valuutaksi, sanoo aktiivisesti BCH: n lisäämiseksi

Kryptovaluutat ovat saaneet vetovoimaa kansainvälisessä rahalähetystilassa, koska ne ovat nopeita ja paljon halvempia kuin perinteiset lähetyskanavat. Kuitenkin myöhään nykyiset korkeat transaktiopalkkiot ja hitaammat vahvistusnopeudet vahingoittavat digitaalisten valuuttojen, kuten bitcoinin ja eetterin, vetovoimaa.

Afrikan salauskäyttäjät ovat osoittaneet kiinnostusta digitaalisiin omaisuuksiin, jotka tuovat todellisia etuja perinteisiin varoihin verrattuna, ja toistaiseksi BCH on salaus, joka näyttää tekevän juuri sitä.